Om Viking Network Web

Viking Network Web er en prisbelønnet undervisningsressurs designet i første rekke av av Yngve Skråmm, men det er mange som har bidratt til innholdet.

The Viking Network Web er ikke et ferdig produkt, men en dynamisk ressurs til bruk i undervisningen om vikingene. Dere kan bruke informasjonen her fritt, f.eks. skrive ut en artikkel og dele den ut til en klasse eller laste ned alle filene og bruke dem over det lokele nettverket. Dere kan imidlertid ikke forandre noe av innholdet. Dette inkluderer informasjon om når den sist ble oppdatert og av hvem. Siden informasjonen er skreddersydd for elektronisk publisering og er under konstant utvidelse, vil alltid det beste være å lese The Viking Network Web online.

Informasjonen herer organisert hierarkisk, man med mange kryssreferanser. Vi har forsøkt å holde filene og bildene små, slik at nedlastningstiden blir kort selv med langsomme internetlinjer. Ved å klikke på bildene, kan du se større versjoner av GIF-bildene. Det er imidlertid linker til en del andre steder hvor dette ikke nødvendigvis er tilfelle.

Knappene øverst og nederst gjør følgende:

- 14. august 2004 -